بررسی غنی سازی کیک با آرد سویا

آرد سویا
دانلود فایل اصلی بررسی غنی سازی کیک با آرد سویا از سایت

دانلود فایل

بررسی غنی سازی کیک با آرد سویا  در حجم 114 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش و با فهرست مطالب زیر:فهرست مطالبصفحه عنوان2 چکیده3 مقدمه5 فصل اول: بررسی منابع6 1-1- تاریخچه7 2-1- تعریف کیک7 3-1- طبقه بندی کیک7 1-3-1- کیک پوند7 2-3-1- کیک موفین7 3-3-1- کیک آنژل8 4-3-1- کیک اسفنجی8 5-3-1- کیک چیفن8 6-3-1- کیک لایه ای8 4-1- استاندارد کیک ایران8 1-4-1- کیک روغنی8 2-4-1- کیک اسفنجی8 3-4-1- کیک ساده8 4-4-1- مغزی8 5-4-1- پوشش9 5-1- ارزش غذائی کیک9 6-1- مواد اولیه کیک9 1-6-1- آرد11 2-6-1- شکر12 3-6-1- روغن12 4-6-1- تخم مرغ14 5-6-1- حجم دهنده ها14 6-6-1- امولسیفایر15 7-1- ویژگیهای کیک15 1-7-1- وضعیت ظاهری15 1-1-7-1- پوسته کیک15 2-1-7-1- بافت کیک15 3-1-7-1- مزه و بوی کیک15 2-7-1- سایر ویژگیها16 8-1- فرایند تولید کیک16 1-8-1- تنظیم و متوازن کردن فرمول کیک17 2-8-1- مخلوط کردن اجزای کیک17 3-8-1- قالب گیری خمیر کیک17 4-8-1- پخت کیک18 5-8-1- سرد کردن کیک18 9-1- غنی سازی کیک19 1-9-1- غنی سازی با سویا19 10-1- سویا19 1-10-1- تاریخچه21 2-10-1- سویا به عنوان یک عنصر مهم در تغذیه جهانی22 3-10-1- ساختمان و ترکیب شیمیایی دانه آن24 4-10-1- نیاز انسان به پروتئین24 5-10-1- مقایسه سویا با پروتئینهای حیوانی25 6-10-1- نقش سویا در سلامتی انسان26 1-6-10-1- فیتواستروژنها26 2-6-10-1- منابع فیتواستروژنها28 3-6-10-1- بیوشیمی فیتواستروژنها28 4-6-10-1- طریقه عمل کردن فیتوستروژن های سویا در بدن29 5-6-10-1- فوائد مصرف فیتواستروژنهای موجود در سویا30 6-6-10-1- نقش سویا در مقابله با بیماریها30 1-6-6-10-1- سویا وبیماری قلبی31 2-6-6-10-1- سویا و فشار خون32 3-6-6-10-1- سویا و استئوپروسیس32 4-6-6-10-1- سویا و یائسگی33 5-6-6-10-1- سویا و سرطان پروستات6-6-6-10-1- سویا و سرطان 337-6-6-10-1- سویا و چند بیماری دیگر 3435 11-1- استفاده از سویا در غنی سازی مواد غذایی35 1-11-1- آرد غنی شده با آرد سویا (آرد پائوشتیک)35 2-11-1- کیفیت تغذیه ای آرد سویا38 12-1- محصولات سویا39 1-12-1- آرد سویا43 2-12-1- پروتئین هیدرولیز شده گیاهی43 3-12-1- لستین43 4-12-1- پروتئین سویا – بافت دار شده43 5-12-1- گریتس سویا43 6-12-1-ایزوله پروتئینی سویا44 7-12-1- کنسانتر پروتئین سویا44 8-12-1- فیبر سویا45 9-12-1- روغن سویا و محصولات آن45 10-12-1- نان سویا45 13-1- جایگاه سویا در هرم غذائی46 2-13-1- مصرف سویا در مقایسه با لبنیات46 3-13-1- سویا در مقایسه با گوشت ، مرغ ، ماهی، تخم مرغ و حبوبات47 4-13-1- مصرف سویا در مقایسه با سبزیجات47 5-13-1- مصرف سویا در مقایسه بامیوه ها48 6-13-1- مصرف سویادر مقایسه با غلات48 14-1 کاربرد سویا در غنی سازی کیک51 15-1- صمغ ها53 1-15-1- خواص عمل کنندگی صمغ ها54 2-15-1- هیدروکلوئیها در نقش امولسیفایر54 3-15-1- پایداری سوسپانسیون55 4-15-1- پایداری کف55 5-15-1- صمغ های متداول در صنعت پخت کیک59 فصل دوم : مواد و روشها60 1-2- مواد اولیه60 1-1-2- آرد گندم60 2-1-2- آرد سویا61 3-1-2- سایر مواد اولیه62 2-2- انتخاب فرمولاسیون مناسب63 3-2- روش تولید کیک63 4-2- آزمونهای کیک63 1-4-2- اندازه گیری دانسیته64 2-4-2- اندازه گیری pH65 3-4-2- اندازه گیری رطوبت66 4-4-2- فعالیت آبی ( )66 5-4-2- اندازه گیری خاکستر کل67 6-4-2- اندازه گیری قند69 1-6-4-2- تهیه محلول استاندارد قند ذخیره و مصرفی69 2-6-4-2- محلول استاندارد قند ذخیره70 2-6-4-2- محلول استاندارد قند مصرفی70 4-6-4-2- تعیین عیار فهلینگ جهت اندازه گیری قند70 5-6-4-2- اندازه گیری قند موجود در کیک71 6-6-4-2- اندازه گیری قند بعد از هیدرولیز72 7-4-2- اندازه گیری پروتئین به روش ماکروکلدال72 8-4-2- اندازه گیری چربی73 9-4-2- اندازه گیری فیبر خام75 10-4-2- خصوصیات ارگانولپتیکی(حسی)75 11-4-2- مدل آماری طرح78 فصل سوم : بحث و نتایج79 1-3- اثر تیمارهای آزمایش سری اول بر خصوصیات فیزیکوشیمیائی80 1-1-3-اثر تیمارها بر رطوبت کیک80 1-1-1-3- اثر سطوح آرد سویا بر رطوبت81 2-1-1-3- اثرسطوح آب بر رطوبت82 3-1-1-3- اثر سطوح صمغ بر رطوبت83 2-1-3- اثر تیمارها برpH کیک83 3-1-3-اثر تیمارها بر فعالیت آبی83 1-3-1-3- اثر سطوح آرد سویا در فعالیت آبی84 4-1-3- اثر تیمارها برحجم مخصوص85 1-4-1-3- اثر سطوح آرد سویا در حجم مخصوص86 2-4-1-3- اثر سطوح آب در حجم مخصوص87 3-4-1-3- اثر سطوح صمغ در حجم مخصوص87 2-3- اثر تیمارهای متقابل آزمایش اول بر خصوصیات فیزیکوشیمیائی88 1-2-3- اثر متقابل سطح سویا * آب برpH89 2-2-3- اثرمتقابل سویا*آب بر حجم مخصوص90 3-2-3- اثر متقابل سویا* صمغ بر حجم مخصوص91 3-3- اثر تیمارهای آزمایش سری دوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیائی92 1-3-3- اثر تیمارها بررطوبت کیک92 1-1-3-3- اثر سطوح آرد سویا در رطوبت93 2-1-3-3- اثر سطوح آب در رطوبت94 2-3-3-اثر تیمارها بر فعالیت آبی کیک94 3-3-3-اثر تیمارها بر حجم مخصوص کیک94 1-3-3-3- اثر تیمار درصد آرد سویا بر حجم مخصوص95 2-3-3-3- اثر تیمار میزان آب بر حجم مخصوص96 3-3-3-3- اثر تیمار میزان صمغ بر حجم مخصوص97 4-3- اثر تیمارهای متقابل آزمایش دوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیائی97 1-4-3- اثر متقابل سویا * آب بر حجم مخصوص98 2-4-3- اثر متقابل سویا * صمغ بر حجم مخصوص99 3-4-3- اثر متقابل آب * صمغ بر- حجم مخصوص99 5-3- اثر تیمارها بر صفات کیفی در آزمایش اول100 1-5-3- اثر تیمار آرد سویا بر صفات کیفی100 1-1-5-3- اثر تیمار آرد سویا بر بافت کیک101 2-1-5-3- اثر تیمار آرد سویا در طعم کیک102 3-1-5-3- اثر تیمارآرد سویا در رنگ کیک103 4-1-5-3- اثر تیمار آرد سویا درصفت بو103 2-5-3- اثر تیمار صمغ بر صفات کیفی103 1-2-5-3- اثر تیمار صمغ بر صفت بافت104 2-2-5-3- اثر تیمار صمغ بر صفت رنگ104 3-5-3- اثرات متقابل صفات کیفی در آزمایش اول104 1-3-5-3- اثر متقابل تیمار درصد آرد سویا * درصد آب بر صفت طعم105 6-3- اثر تیمارها بر صفات کیفی در آزمایش دوم106 1-6-3- اثر تیمار آرد سویا بر صفات کیفی106 1-1-6-3- اثر تیمار آرد سویا بر صفت بافت107 2-1-6-3- اثر تیمار آرد سویا بر صفت طعم107 3-1-6-3- اثر تیمار آرد سویا بر صفت رنگ108 4-1-6-3- اثر تیمار آرد سویا بر صفت بو109 2-6-3-اثر تیمار آب بر صفات کیفی109 1-2-6-3- اثر سطوح آب بر صفت بافت110 2-2-6-3- اثر سطوح آب بر صفت طعم111 3-2-6-3- اثر سطوح آب بر صفت رنگ112 4-2-6-3- اثر سطوح آب بر صفت بو113 3-6-3- اثر تیمار صمغ بر صفات کیفی113 1-3-6-3-اثر سطوح صمغ بر صفت طعم114 2-3-6-3-اثر سطوح صمغ بر صفت بو115 7-3- میزان مقادیر غنی شده در کیک سویای پذیرفته شده و مقایسه آن با شاهد122 منابع125 Abstractفهرست شکلهاصفحه عنوان19 شکل 1-1- لوبیای سویا20 شکل 2-1- لوبیای سویا و مزرعه کشت آن22 شکل 3-1- نمودار میزان مصرف محصولات سویا در جهان22 شکل 4-1- لوبیای سویا آماده جهت برداشت28 شکل 5-1- ساختار 17- استرادیول و فیتواستروژن29 شکل 6-1- طریقه عمل کردن فیتواتروژنهای سویا در بدن39 شکل 7-1- محصولات سویا44 شکل 8-1- فیبر سویا64 شکل 1-2- دستگاه PH متر65 شکل 2-2- دستگاه رطوبت سنج66 شکل 3-2- دستگاه اندازه گیری فعالیت آبیفهرست جدولهاصفحه عنوان11 جدول 1-1- ویژگیهای آرد گندم مناسب جهت تولید کیک15 جدول 2-1- ویژگیهای کیک23 جدول 3-1- ترکیبات شیمیایی لوبیای سویا تجارتی24 جدول 4-1- اسیدهای آمینه ضروری سویا25 جدول 5-1- ارزش بیولوژیکی چند منبع پروتئینی مختلف27 جدول 6-1- منابع فیتواستروژن30 جدول 7-1- بعضی اثرات مفید سویا و ترکیبات شرکت کننده در این اثرات34 جدول 8-1- خواص مفید ترکیبات مختلف سویا در مقابل بیماریها36 جدول 9-1- مقایسه پروتئین آرد سویا با دیگر پروتئینهای گیاهی و حیوانی37 جدول 10-1- آنالیز آرد گندم و آرد گندم غنی شده با سویا38 جدول 11-1- مقایسه اسید آمینه های ضروری در آرد گندم و آرد غنی شده با %110 آرد سویا و الگوی FAO برای گروههای سنی مختلف40 جدول 12-1- مقایسه ترکیبات شیمیایی سه نوع آرد سویا41 جدول 13-1- ویژگیهای آرد سویای روغن گرفته جهت افزودن به انواع آرد42 جدول 14-1- مشخصات آرد سویای بدست آمده از دو روش50 جدول 15-1- فرمولاسیون نان ساده و نان با آرد سویا52 جدول 16-1- طبقه بندی صمغ ها60 جدول 1-2- ویژگیهای آرد گندم مصرفی61 جدول 2-2- آنالیز آرد کم چرب سویای مصرفی63 جدول 3-2- فرمولاسیون تهیه کیک76 جدول 4-2- جدول شماتیک آزمایش %3 اول آرد سویا77 جدول 5-2- جدول شماتیک آزمایش %3 دوم آرد سویا79 جدول 1-3- تجزیه واریانس صفات کمی مورد بررسی آزمایش اول (سه درصد اول سویا)92 جدول 2-3- تجزیه واریانس صفات کمی مورد بررسی (سه درصد دوم سویا –آزمایش دوم)100 جدول 3-3- تجزیه واریانس صفات کیفی مورد بررسی (سه درصد اول سویا)106 جدول 4-3- تجزیه واریانس صفات کیفی مورد بررسی (سه درصد دوم سویا)116 جدول5-3- جدول آنالیز کیک سویا 25% (پذیرفته شده)116 جدول6-3- جدول آنالیز کیک ساده (شاهد)فهرست نمودارهاصفحه عنوان81 نمودار 1-3- اثر سطوح آرد سویا بر رطوبت82 نمودار 2-3- اثر سطوح آب بر رطوبت83 نمودار 3-3- اثرسطوح صمغ بر رطوبت84 نمودار 4-3- اثر سطوح آرد سویا بر فعالیت آبی85 نمودار 5-3- اثر سطوح آرد سویا بر حجم مخصوص86 نمودار 6-3- اثر سطوح آب بر حجم مخصوص87 نمودار 7-3- اثر سطوح صمغ بر حجم مخصوص89 نمودار 8-3- اثر متقابل سویا * آب بر pH90 نمودار 9-3-اثرمتقابل سویا*آب برحجم مخصوص91 نمودار10-3- اثر متقابل سویا* صمغ بر حجم مخصوص93 نمودار 11-3- اثر سطوح آرد سویا بر رطوبت94 نمودار 12-3- اثر سطوح آب بر میزان رطوبت95 نمودار 13-3- اثر سطوح آرد سویا بر حجم مخصوص96 نمودار 14-3- اثر سطوح آب بر حجم مخصوص97 نمودار 15-3-اثر سطوح صمغ بر حجم مخصوص98 نمودار 16-3- اثر متقابل سویا * آب بر حجم مخصوص99 نمودار 17-3- اثر متقابل سویا * صمغ بر حجم مخصوص101 نمودار 18-3- اثر سطوح آرد سویا بر صفت بافت کیک102 نمودار 19-3- اثر سطوح آرد سویا در طعم103 نمودار 20-3- اثر سطوح آرد سویا در رنگ کیک104 نمودار 21-3- اثر سطوح صمغ بر صفت بافت105 نمودار 22-3- اثر اثر متقابل سطوح آرد سویا*آب بر طعم107 نمودار 23-3- اثر تیمار آرد سویا بر بافت108 نمودار 24-3- اثر تیمار آرد سویا بر صفت رنگ109 نمودار 25-3- اثر تیمار آرد سویا بر صفت بو110 نمودار 26-3- اثر تیمار آب بر صفت بافت111 نمودار 27-3- اثر تیمار آب بر صفت طعم112 نمودار 28-3- اثر تیمار آب بر صفت رنگ113 نمودار 29-3- اثر تیمار آب بر صفت بو114 نمودار30-3-اثر تیمار میزان صمغ بر صفت طعم115 نمودار31-3-اثر تیمار میزان صمغ بر صفت بو

برچسب ها:
آرد سویا

بررسی غنی سازی کیک با آرد سویا  در حجم 114 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش

بررسی غنی سازی کیک با آرد سویا در حجم 114 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش

  • دانلود مقاله احساس امنیت و ریخت شناسی شهری

    احساس امنیت,پایان نامه احساس امنیت و ریخت شناسی شهری,پروژه دانلود مقاله احساس امنیت و ریخت شناسی شهری,تحقیق احساس امنیت و ریخت شناسی شهری,دانلود مقاله احساس امنیت و ریخت شناسی شهری,کیفیت طراحی شهر دانلود فایل اصلی دانلود مقاله احساس امنیت و…

  • پاورپوینت بازآفرینی شهری در بافت های ناکارآمد

    پاورپوینت بازآفرینی شهری در بافت های ناکارآمد دانلود پاورپوینت بازآفرینی شهری در بافت های ناکارآمد دسته بندي : شهرسازی جزئیات و دریافت گزارش فایل توضیحات: فایل پاورپوینت بازآفرینی شهری در بافت های ناکارآمد،در حجم 14 اسلاید قابل ویرایش،همراه با یک…

  • ادبیات نظری و پیشینه تحقیق نظریه پذیرش تقلب نسبت به قانون (فصل دوم پایان نامه)

    ادبیات نظری تحقیق نظریه پذیرش تقلب نسبت به قانون (فصل دوم پایان نامه),دانلود ادبیات نظری تحقیق نظریه پذیرش تقلب نسبت به قانون (فصل دوم پایان نامه),قاعده لاضرر و نظریه سوء است دانلود فایل اصلی ادبیات نظری و پیشینه تحقیق نظریه…

  • طرح توجیهی( دوره آموزشی) احداث کارگاه خیاطی (دوخت چادر)

    طرح توجیهی( دوره آموزشی) احداث کارگاه خیاطی (دوخت چادر) برچسب ها: دانلود رایگان طرح توجیهی تولیدی پوشاکطرح کسب و کار کارگاه خیاطیدانلود رایگان طرح توجیهی تولید پوشاکطرح کسب و کار تولیدی پوشاکطرح تولیدی پوشاکدانلود رایگان طرح توجیهی کارگاه خیاطیدانلود رایگان…

  • پیشینه ومبانی نظری سبک های دلبستگی

    پیشینه ومبانی نظری سبک های دلبستگی دانلود پیشینه ومبانی نظری سبک های دلبستگی دسته بندي : روانشناسی و علوم تربیتی جزئیات و دریافت گزارش فایل پایان نامه روانشناسی در مورد سبک های دلبستگی فهرست مطالب : دلبستگي 1 - بعد…

  • تحقیق بررسی رابطه بین استرس شغلی با فرسودگی شغلی کارکنان

    ارتباط استرس شغلی با فرسودگی شغلی,پایان نامه استرس شغلی,پروژه استرس شغلی کارکنان,تحقیق بررسی رابطه بین استرس شغلی با فرسودگی شغلی,رابطه بین استرس شغلی با فرسودگی شغلی,مقاله در مورد استرس شغلی,مقاله فرسودگی شغلی,نقش استرس شغلی و فرسودگی شغلی دانلود فایل اصلی…

  • دانلود آموزش تصویری ساخت انیمیشن با swish max

    اموزش ساخت انیمیشن برای تابلو روان led,دانلود آموزش کامل تصویری ساخت انیمیشن,دانلود اموزش swish max دانلود فایل اصلی دانلود آموزش تصویری ساخت انیمیشن با swish max از سایت دانلود فایل آموزش کامل تصویری ساخت انیمیشنبا swish maxکاملا تصویری و کاربردی…

  • دانلود پرسشنامه شادی و نشاط

    پرسشنامه سنجش شادی,پرسشنامه سنجش نشاط,پرسشنامه سنجش نشاط اجتماعی,پرسشنامه شادابی,پرسشنامه شادکامی فوردایس,پرسشنامه شادی آکسفورد,پرسشنامه شادی کودکان,پرسشنامه شادی و نشاط,پرسشنامه نشاط کارکنان,پرسشنامه نشاظ و شادی سازمانی,نگین فایل دانلود فایل اصلی دانلود پرسشنامه شادی و نشاط از سایت دانلود فایل دانلود پرسشنامه شادی…

  • فایل تحقیق آشنایی با ASP

    فایل تحقیق آشنایی با ASP دانلود فایل تحقیق آشنایی با ASP دسته بندي : کامپیوتر و IT جزئیات و دریافت گزارش فایل توضیحات: فایل ورد تحقیق آشنایی با ASP ، در حجم 27 صفحه آماده پرینت جهت استفاده دانشجویان رشته…

  • پاورپوینت شيمی مواد غذايی

    پاورپوینت شيمی مواد غذايی برچسب ها: شیمی مواد غذایی pdfشیمی مواد غذایی chemistryجزوه شیمی مواد غذاییکتاب شیمی مواد غذاییتجزیه مواد غذاییمیکروبیولوژی مواد غذاییدانلود رایگان کتاب شیمی مواد غذایی دکتر حسن فاطمیسوربیتول در صنایع غذایی رفتن به سایت اصلی پاورپوینت شيمی…

  • پاورپوینت قانون مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي

    پاورپوینت قانون مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي برچسب ها: پاورپوینت قانون مواد خوردني آشاميدني آرايشي و بهداشتي رفتن به سایت اصلی پاورپوینت قانون مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي دسته بندي : علوم اجتماعی جزئیات و دریافت گزارش فایل…

  • دانلود پرسشنامه ابزار سنجش خانواده(FAD)

    ابزار استاندارد سنجش خانواده,پرسشنامه ابزار سنجش خانواده,پرسشنامه استاندارد سنجش خانواده,پرسشنامه سنجش خانواده,پرسشنامه عملکرد,پرسشنامه عملکرد خانواده بلوم,دانلود پرسشنامه ابزار سنجش خانواده,دانلود رایگان پرسشنامه عملکرد خانواده,سنجش خانواده دانلود فایل اصلی دانلود پرسشنامه ابزار سنجش خانواده(FAD) از سایت دانلود فایل دانلود پرسشنامه ابزار…

  • دانلود مبانی نظری و پژوهش نظری سبک های شناختی و یادگیری(فصل دوم پایان نامه)

    ادبيات نظري سبکهای یادگیری,پيشينه پژوهش پايان ن,پیشینه نظری سبک های شناختی,چارچوب نظري سبک های شناختی,دانلود مباني نظري سبک های شناختی,فصل دوم پایان نامه سبک های شناختی,مباني نظري سبک یادگیری,مباني نظري و پيشينه پژوهش سبک های شناختی و یادگیری دانلود فایل…

  • آشنایی با برنامه ریزی کالبدی با عنوان حمل و نقل شهری

    آشنایی با برنامه ریزی کالبدی با عنوان حمل و نقل شهری دانلود آشنایی با برنامه ریزی کالبدی با عنوان حمل و نقل شهری دسته بندي : معماری جزئیات و دریافت گزارش فایل آشنایی با برنامه ریزی کالبدی با عنوان حمل…

  • ترجمه مقاله انگلیسی: کمینه سازی تداخل مبتنی بر همسایگی برای مسیریابی پایدار مبتنی بر مکان در

    ad hoc,دانلود مقاله انگلیسی با ترجمه,دانلود مقاله کمینه سازی,کمینه سازی,کمینه سازی تداخل مبتنی بر همسایگی برای مسیریابی پایدار مبتنی بر مکان در شبکه های موبایل ad hoc,مسیر یابی دانلود فایل اصلی ترجمه مقاله انگلیسی: کمینه سازی تداخل مبتنی بر همسایگی…

  • پاورپوینت مدیریت هیجانات در زندگی

    پاورپوینت مدیریت هیجانات در زندگی دانلود پاورپوینت مدیریت هیجانات در زندگی دسته بندي : روانشناسی و علوم تربیتی جزئیات و دریافت گزارش فایل عصبانی شدن، آسان است و همه می توانند عصبانی شوند؛ اما عصبانی شدن در برابر شخص مناسب،…

  • طرح توجیهی و کارآفرینی تولید کمپوت کنسانتره

    دستگاه تولید کمپوت,طرح توجیهی تولید کمپوت کنسانتره,طرح توجیهی روش تولید انواع کمپوت,طرح توجیهی کمپوت کنسانتره,طرح تولید کنسانتره,طرح کارآفرینی کمپوت سازی,طرح کسب و کار کارخانه کمپوت کنسانتره,کمپوت کنسانتره دانلود فایل اصلی طرح توجیهی و کارآفرینی تولید کمپوت کنسانتره از سایت دانلود…

  • مطالعات و رساله معماري طراحي ويلا

    برنامه فیزیکی طراحي معماري ويلا,پایان نامه معماري طراحي ويلا,رساله معماري طراحي ويلا,طراحي معماري ويلا,ظوابط و استانداردهای طراحي معماري ويلا,مطالعات معماري طراحي ويلا,معماري ويلا دانلود فایل اصلی مطالعات و رساله معماري طراحي ويلا از سایت دانلود فایل دانلود مطالعات و رساله…

  • ارزشیابی برنامه های آموزشی وزارت جهاد کشاورزی در حوزه آموزش های بلند مدت از دیدگاه مدیران

    ارزشیابی برنامه های آموزشی وزارت جهاد کشاورزی در حوزه آموزش های بلند مدت از دیدگاه مدیران برچسب ها: ارزشیابی برنامه های آموزشی وزارت جهاد کشاورزی در حوزه آموزش های بلند مدت از دیدگاه مدیرانپایان نامه ارزشیابی برنامه های آموزشی وزارت…

  • پاورپوینت تصفیه فاضلاب صنعتی

    پاورپوینت تصفیه فاضلاب صنعتی دانلود پاورپوینت تصفیه فاضلاب صنعتی دسته بندي : محیط زیست جزئیات و دریافت گزارش فایل فهرست مطالب : مقدمه اهداف تصفیه فاضلاب صنعتی ویژگی های خاص فاضلابهای صنعتی آلودگی های فاضلابهای صنعتی مهمترین روش های تعیین…

  • بررسی امکان سنجی و طراحي الگوي ایجاد تکثر رادیو تلویزیونی

    بررسی امکان سنجی و طراحي الگوي ایجاد تکثر رادیو تلویزیونی برچسب ها: تکثر رادیو تلویزیونی الگوی رسانه ای نظام رسانه های دیداری شنیداری انحصار زدایی ایجاد رادیو تلویزیون خصوصی در ایرانپروژه بررسی امکان سنجی و طراحي الگوي ایجاد تکثر رادیو…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق استرس و سندرم افسردگی

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق استرس و سندرم افسردگی دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق استرس و سندرم افسردگی دسته بندي : روانشناسی و علوم تربیتی جزئیات و دریافت گزارش فایل مبانی نظری وپیشینه تحقیق استرس وسندرم افسردگی فصل دوم…

  • پیشینه و مبانی نظری تربیت بدنی و پیشرفت تحصیلی کودکان

    پیشینه و مبانی نظری تربیت بدنی و پیشرفت تحصیلی کودکان دانلود پیشینه و مبانی نظری تربیت بدنی و پیشرفت تحصیلی کودکان دسته بندي : روانشناسی و علوم تربیتی جزئیات و دریافت گزارش فایل مبانی نظری وپیشینه تحقیق تربیت بدنی وپیشرفت…

  • بررسي برآورد اثربخشی آموزه هاي مشاوران در آموزش و پرورش

    آموزه های مشاوران دانلود فایل اصلی بررسي برآورد اثربخشی آموزه هاي مشاوران در آموزش و پرورش از سایت دانلود فایل تحقیق بررسي برآورد اثربخشی آموزه هاي مشاوران  در آموزش و پرورش در حجم 30 صفحه و در قالب word و…

  • تناسب جنسی در زناشویی

    زناشویی دانلود فایل اصلی تناسب جنسی در زناشویی از سایت دانلود فایل تحقیق تناسب جنسی در زناشویی در حجم 38 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش و با قسمتی از متن زیر: طلاق و ازدواج خوب ميراث طلاق…

  • دانلود پاورپوینت با موضوع پنومونی ناشی از عفونتهاي بيمارستاني

    دانلود پاورپوینت با موضوع پنومونی ناشی از عفونتهاي بيمارستاني برچسب ها: دستورالعمل گزارش حسابرسی pdfدستورالعمل گزارش نویسی حسابرسینمونه گزارش حسابرسی pdfآموزش کامل تهیه صورتهای مالیدانلود دستورالعمل تهیه و ارائه گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونیبرنامه رسیدگی حسابرسیدانلود کتاب آموزش تهیه…

  • طرح توجیهی و کارآفرینی تولید ماکارونی

    پروژه کارآفرینی تولید ماکارونی,تولید ا,تولید ماکارونی,دانلود پروژه کارآفرینی احداث کارخانه ماکارونی,دانلود پروژه کارآفرینی تولید ماکارونی,دانلود طرح توجیهی کارخانه تولید ماکارونی,طرح توجیهی تولید ماکارونی و اسپاگتی,کارخانه تولید کننده ماکارونی دانلود فایل اصلی طرح توجیهی و کارآفرینی تولید ماکارونی از سایت دانلود…

  • دانلود پاورپوینت با موضوع محیط سازمان

    دانلود پاورپوینت با موضوع محیط سازمان دانلود دانلود پاورپوینت با موضوع محیط سازمان دسته بندي : علوم اجتماعی جزئیات و دریافت گزارش فایل دانلود پاورپوینت با موضوع محیط سازمان،در قالب ppt و در 44 اسلاید، قابل ویرایش.بخشی از متن پاورپوینت:در…

  • مطالعه ارتباط بين بكارگيري فناوری اطلاعات و ارتباطات با توانمندسازی کارکنان سازمان مرکزی دانشگاه

    توانمندسازي كاركنان,دانشگاه آزاد,فناوري اطلاعات,و ارتباطات دانلود فایل اصلی مطالعه ارتباط بين بكارگيري فناوری اطلاعات و ارتباطات با توانمندسازی کارکنان سازمان مرکزی دانشگاه از سایت دانلود فایل تحقیق حاضر با عنوان بررسی مطالعه ارتباط بين بكارگيري فناوری اطلاعات و ارتباطات با…

  • ادبیات نظری و پیشینه تحقیق حسابداری تعهدی، سود حسابداری و ارتباط وجه نقد با سود (فصل دوم پایان نامه)

    ادبیات نظری حسابداری تعهدی,پیشینه تحقیق حسابداری تعهدی,سود حسابداری و ارتباط وجه نقد با سود,فصل دوم پایان نامه حسابداری تعهدی,مبانی نظری سود حسابداری و ارتباط وجه نقد ب دانلود فایل اصلی ادبیات نظری و پیشینه تحقیق حسابداری تعهدی، سود حسابداری و…

  • بررسی اختلالات خلقی و نگرانی در بین دبیران مدارس عادی و استثنایی

    اختلالات خلقی,بررسی اختلالات خلقی و نگرانی در بین دبیران مدارس عادی و استثنایی,نگرانی دانلود فایل اصلی بررسی اختلالات خلقی و نگرانی در بین دبیران مدارس عادی و استثنایی از سایت دانلود فایل تحقیق بررسی اختلالات خلقی و نگرانی در بین…

  • پاورپوینت آشنايی با تعاريف چهار عفونت اصلی

    پاورپوینت آشنايی با تعاريف چهار عفونت اصلی برچسب ها: پاورپوینت آشنايی با تعاريف چهار عفونت اصلیتعريف چهار نوع عفونت براساس تعاريف استاندارد NNIS ذات الريه ( پنوموني ) سپسيس باليني رفتن به سایت اصلی پاورپوینت آشنايی با تعاريف چهار عفونت…

  • ادبیات نظری تحقیق آثار اجتماعی لیلی و مجنون

    ادبیات نظری تحقیق آثار اجتماعی لیلی و مجنون دانلود ادبیات نظری تحقیق آثار اجتماعی لیلی و مجنون دسته بندي : روانشناسی و علوم تربیتی جزئیات و دریافت گزارش فایل آثار اجتماعی در لیلی و مجنون نظامی گنجوی « لیلی و…

  • دانلود پاورپوینت با موضوع تغییرات آب و هوایی وکارایی کشاورزی متشکل از سیستم های کشاورزی

    دانلود پاورپوینت با موضوع تغییرات آب و هوایی وکارایی کشاورزی متشکل از سیستم های کشاورزی برچسب ها: تغییرات آب و هوایی چیستتغییرات آب و هوایی در ایرانعلت تغییرات آب و هواییتغییر اقلیم در ایرانعوامل تغییر اقلیمتغییر اقلیم چیستانسان و تغییرات…

  • ادبیات نظری و پیشینه تحقیق رضايت از زندگی زناشويی در زنان شاغل (فصل دوم )

    ادبیات نظری رضايت از زندگی زناشويی در زنان شاغل,پیشینه پژوهش رضايت از زندگی زناشويی در زنان شاغل,پیشینه تحقیق رضايت از زندگی زناشويی در زنان شاغل,فصل دوم پایان نامه رضايت از زندگی زناشويی در زنان شاغل,مبانی نظری رضايت از زندگی زناشويی…